n
Iza svakog jela stoji priča

Upoznajte naš tim: Srce Plješivičke Kleti

U srcu našeg restorana Plješivička Klet krije se tim posvećenih i talentiranih ljudi koji svakodnevno donose čaroliju na vaše stolove. Naše kuharice, prave čuvarice tradicionalnih hrvatskih recepata, s ljubavlju biraju svaki sastojak i s pažnjom pripremaju svako jelo, osiguravajući da svaki zalogaj odražava bogatstvo i autentičnost naše kulture. Naše nasmijano osoblje, uvijek spremno s toplom dobrodošlicom, brine se da se svaki gost osjeća kao dio naše Plješivičke obitelji. Zajedno, stvaramo više od obroka – stvaramo iskustva koja se pamte, ugodne trenutke koji oplemenjuju dušu i tijelo. U Plješivičkoj Kleti, svaka usluga je odraz naše strasti za izvrsnošću i predanosti tradiciji.

Redovito posjećujem Plješivičku Klet zbog neodoljivih bukovača i majstorski pripremljenog roštilja. Više od restorana, ovo je mjesto gdje zagrebačka tradicija oživljava i poziva na uživanje.

Franjo Damjanović Vjerni gost

U Plješivičkoj Kleti se osjećam kao kod kuće, s jelima koja mirišu na tradiciju i toplinom osoblja. Ovo mjesto je utjelovljenje zagrebačkog duha, gdje svako jelo pripovijeda svoju priču.

Ivo Smiljanić Vjerni gost